Vilken härlig dag, trallaa la llaa

BÄBIS OCH JAG

Nee ska krypa ner i sängen nu. puss

Gissa vad jag åt idag....?


Sista dagen i maj månad

◊  Det känns för himla härligt! Imorgon är det juni och bara 10 dagar kvar till avslutningen. Idag köpte jag ett fint nagellack från Mavala som hette "Nice" och det var också. Lite korall-orange aktigt som jag ska ha till min klänning på avslutningen och kanske några svarta streck i eller nått. Vi får se...
Men såhär ser det ut i alla fall.



Något inte lika nice som hände idag var att mitt bakdäck på cykeln blev punkterat! Det hände på precis samma ställe som förra veckan när jag punkterade framdäcket...
Men det går ju inte att göra så mycket åt att det ligger glassplitter precis i vägen. Surt är det ändå!

Jaha,

◊  Så va det söndag igen. Idag ska jag packa ihop mitt pick och pack och dra iväg till min mor i en vecka! Sitter framför datorn, tar en liten paus i packandet och lyssnar på Michael Jackson. De e nice! ;)
Fint väder är det idag också, så det är ett plus!

Som jag skrev här om dagen så har jag fått min H&M beställning nu så jag tänkte visa vad som fanns i paketet!
Detta var med:


Denna fina sommartopp som man kan ha instoppat i jeans shortsen
99 kr


En vanlig svart topp som alltid är bra att ha. Denna med snören i
midjan så att man kan framhäva formerna ;)
49:50 kr

Hade också en tredje sak, en klänning som jag ska ha på avslutningen. Så den får ni se när det är dags!
Ha en bra dag allihop! ♥

Ungdoms/Balstafestivalen

◊  Ja igår var jag ju på Ungdoms/Balstafestivalen med några kompisar. Vi hade jätteroligt och sprang runt och kollade på massa band och så. Tänkte lägga upp lite bilder så de får tala för sig själva!












Dålig bild, men det är iaf Lazee :D

Lazee - Calling out

Vi såg den live! I lilla Eskilstuna!



Tillägnad till ARTEMIS!

Trevlig kväll väntar

◊  Hallå där!!

Ikväll ska det komma några fina människor till mig för att äta lite tacos och sedan bege sig till stan för att gå på Balsta eller Ungdomsfestivalen. Vet inte vilken... Men det ska bli himla roligt iaf!! Ska lyssna på lite musik, umgås och bara ha det skönt. Hoppas det blir en lyckad kväll!


Håltimme = chill

◊  TJOOOO!! :D

Håltimme va det här. Har haft spanska nu på morgonen och har nu håltimme till kl. 13. Chilll!
Tänkte att jag skulle passa på plugga lite nu eftersom vi har de två sista inlämningarna nästa vecka. Och observera två sista!! (Om vi inte får något mer idag eller så...) Det är helt sjukt att det bara är 2 veckor kvar i skolan. Det känns som vi nyss hade sommarlov...

Tänkte att jag skulle lägga ut dagen outfit också :P känns lite töntigt att säga det men....



Kjol H&M
Tröja Monki
Örhängen Lindex

Ha en bra dag ya' all! ;) ♥


Min H&M beställning är här!

  Gissa om jag blev glad när mamma ringde och sa att hon skulle komma med min (punkterade) cykel, nytt däck till den och det jag beställt från H&M!? Då såg jag ut såhär!




Ska försöka lägga ut bilder på det så fort som möjligt!

Kiwi ♥

◊ Kiwi är min absoluta favoritfrukt! Jag skulle kunna leva på det lätt! Det enda negativa är att de är så små men då får man äta desto fler :D







Det finns tydligen en fågel också som heter Kiwifågel, och såhär ser den ut:


Den var ju lite söt! :)


Onsdag 26 maj

◊ Tjoooobre!!

Hur har dagen varit? Min har varit som vanligt, lite lagom rolig sådär. Vi bor ju faktiskt i "Lilla Landet Lagom".
Den började med teater på morgonen då jag redovisade en dialog som vi jobbat på ett tag. Det gick ganska bra faktiskt. Jag spelade en kille med stora byxor, häng och keps. Gissa om jag såg rolig ut...!?
Dagen fortsatte med naturkunskap i 3 timmar och sedan slut vid 15.30.
Lite lagom som sagt!

Ikväll ska jag till Stålfors för att kolla på en konsert som min vän Malin ska medverka i, så det ska bli spännande! Hoppas det blir bra! ♥


Brunch.

Silli Dill med potatis till.. Japp är fortfarande hemma, börjar tjugo i ett. Chilli dag i dag alltså. Har engelska och en halv matte lektion. Sen buffert så slutar kvart i tre om allt går som de ska :)
Så nu sitter jag här med en kopp pulver kaffe och äggmackor. Blev en liten brunch för min del. 
 
Så ser den ut :D

 Åker väl till skolan om ca en halvtimme. Efter plugget blir de nog att dra hem och och plugga. tråk, men nästa vecka har jag ingenting att plugga vilket är underbart. Så jag kämpar ut i de sista.
Och  helgen blir roligare, ska va med mina tjejor och co. Blir nog att kolla in Balsta/Ungdomsfestivalen.
Vi hittar antagligen på någe bus också ;) Kan bli ganska gallet, hoppas jag i alla fall. Hoppas på bra väder också så de inte regnar. För då skiter sig allt, för vem vill va ute när de regnar?

Nee nu ska jag ta och runda av lite kort här. Hade super. Peace


Ser ni....?



Är det någon som ser något läskigt i den här bilden??

(Bläddra ner så får ni se svaret.....)


























Ser det inte lite läskigt ut?
Heheheh det är bara Amanda ju :D

How are you doing? ;)

tJa tJa! Jag är SPEEED! känner mej helt krajsy. såå ska nog ut och grinda på ett räcke eller nått med mina inlines :D eller INTE. kommer antagligen cilla framför tvn med familjen och sen gå och lägga mej i tid i kväll.
För jag en duktig flicka som gör alla sina skolarbeten i tid. NOT, but ändå..

Såå känner jag nu :D hade bra ;) PEACE OUT FUCKERS ;D


Tråkdag...

◊  Tänk vad det ska regna ibland. Idag har det regnat mer eller mindre hela dagen. Men det kan vara rättså mysigt ibland om man är inomhus med en kopp te, myskläder och en bra film.
Men så är inte fallet idag. Jag hade tänkt att jag ska plugga lite för vi har matteprov på fredag och en uppsats och naturprov till nästa vecka. Men....... om bara två veckor och några dagar är det SOMMARLOV!! :D
Så det gör ingenting att vi har mycket just nu.
Men nu ska jag sätta igång så det blir lov fortare :)


Upplev mer...

Älskar den här reklamen! Blir alltid jätteglad när den kommer på tv! Gillar speciellt killen som flyger :D


SummerTime!!

Sitter och kollar på tv och ska äta lite mellis snart för att sedan åka till golfen för att träna 5-6 åringar. De är så söta men de kommer mycket ljud från de små liven, men det gör de väl från alla i den åldern.
Det är inte så mycket kvar i skolan heller, bara 13 dagar tror jag. Men då är inte helgen inräknad. Jag kollade i min kalender och såg att vi bara har 2 ynka måndagar kvar!! Det känns himla skönt!


Herrgårman, jaa han är vacker han.



Sitter och pluggar, de är typ de tråkigaste man kan göra. tror absolut inte att de finns ett roligt sätt att plugga på. Är så himmla trött på den här skiten. Så de är riktigt skönt att de snart är över.
Kvar att plugga:
Utredande text (svenska)
Argumentation (svenska)
Bok att läsa (engelska)
Matteprov

Allt detta ska vara klart och inlämnat på fredag?! Lycka till louise säger jag.
Men de är väl bara att kämpa på. De är ju snart över som sagt ;)
Peace


Sommar


Foto: me
Snart smäller de, snart är skolan slut och friheten börjar igen. Längtar så sjukt mycket nu. Peace


"Den bästa sommaren" - del 9


"Den bästa sommaren" - del 8

Nu börjar det dra ihop sig. Bara 2 delar kvar....


"Den bästa sommaren" - del 7


Jag är så ledsen....

♦  Jag har varti glad hela dagen för att det har blivit så himla fint väder på senaste tiden. Vi hade idrott idag och paddlade på ån och solen bara stekte. Jag kunde till och med ha klänning utan strumpbyxor och utan att frysa. Jag svettades nästan..
Men så var jag nästan hemma och då hörde jag: psssssccch pssssccchh.... Gissa om det inte blev punka på framdäcket!?!?! Då blev jag så himla ledsen. Det är tur att cykeln går att laga men jag behöver ändå sätta mig i en trång och varm buss imorgon bitti. Men det kan inte alltid gå bra här i livet.. Man får helt enkelt acceptera att såna saker händer!

Hoppas ni andra haft en bra dag i alla fall ♥


"Den bästa sommaren" - del 6


Sommar, sommar, sommar....

...det är dans i folkets park. Hahaha, nej inte riktigt, men det är himelens skönt unte måste jag säga. När jag cyklade hem igår från golfen vid kl. 19 kunde jag cikla i bara t-shirt!! Det är otroligt vad skönt :D
Jag hoppas verkligen att det håller sig såhär....


"Den bästa sommaren" - del 5


"Den bästa sommaren" - del 4


"Den bästa sommaren" - del 3


LOUISE 17 ÅR!!

♦  Idag fyller Louise hela 17 år och de tänkte jag fira med en bildbomb på snyggingen :D
GRATTIS GUMS!












"Den bästa sommaren" - del 2

♦ Idag har jag varit ute hela dagen! Härligt :D Solen lyste och det var underbart varmt så nu är mina armar och axlar röda som tomater... Nu på kvällskvisten ska jag iväg till Djurgården och fika och spela lite kubb med mina vänner. Det ska bli kul!
Vad tycks om filmen då? Hoppas den va bra för nu kommer del 2:


"Den bästa sommaren" - del 1

Är det någon som sett filmen "Den bästa sommaren"? Jag har velat se den ett tag nu och gick in på YouTube för att se om den fanns där. Och det gjorde den! :D Gissa om jag blev glad!!? Kruxet var att den visas i ett antal delar och varje del är ca 10 minuter.
Men då tänkte jag att jag kan lägga upp delarna här på bloggen varje dag så att ni som inte har sett den får se den. Så här kommer första delen! Enjoy the best film ever ;)


Kvavt

♦  Idag har jag varit på golfbanan och gått 9 hål med min far. Det var lite regnigt när vi åkte hemifrån så vi satte på oss regnkläder och tjocka tröjor under. Men när vi kommer till banan och har spelat ett hål så är det som om det är 30 grader och sol. Nej, jag överdrev lite, men det var i alla fall supervarmt. Så jag spelade i regnjacka med ett linne under. Det gick inte så bra att spela men det var skönt att komma ut en stund :)

Ikväll ska jag ta det lugnt i hemmet och kolla på "Luftslottet som sprängdes". Jag har precis lyssnat klart på ljudboken och jag hoppas filmen är lika bra. Men så är det ju aldrig så man får inte förvänta sig något....


Lisbeth Salander är suuupercool!

Snyggast av de snygga!!






Han var snygg när han var ung men han är fasiken lika snygg nu!!

............

♦  Idag är det dåligt väder.. Det regnar jättemycket vilket inte bidrar till att göra min dag bättre... Men igår ungicks jag med trevliga människor och det var nice! Då gör det inget att det regnar idag.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen och kanske kolla på någon rolig film senare.
Ha det gött!!


Ibland vill man bara gömma sig bakom sina solglasögon...

nice brills



♦  Dessa niceiga brillor köpte jag idag på Monki för 150 kr. Har kollat på dom ett tag nu och har velat haft några färgglada solglasögon som man kan ha till en lite diskretare outfit. Gillar dom skarpt! :D

Till Artemis och Hanna


nostalgi känslor



Tittade jämt på den här filmen när jag va liten. Den är 2 timmar lång och jag tyckte den va jättelåååång :P
Det är jättekul när föreståndaren (som är en aning full) ändrar tavlan så den blir "rak" hahahaha.
Budskapet är ju bra också! Tummen upp för det!
Om ni inte sett den är det på tiden!

superfin låt!


google.se



Google har gjort en ny logga i samband med Mors Dag.
Jag tyckte den var lite fin!

Fireflies



Är det någon som sett några klipp av dom här personerna? Det är en och samma som sjunger alla stämmor och så har de mixat med en kamera så det ska se ut som fllera personer. Riktigt häftigt och dessutom är det en bra låt!

Shan Da Man


Shan Da Man


Pontiak i Talang 2010


Plugg, plugg och ännu mer plugg

♦  Ja plugg är vad som gäller just nu. Har suttit hela kvällen med ett häfte om hur Sverige styrs för att plugga in det till provet som är imorgon. Jag tror jag kan det mesta nu. Vi har även dataprov imorgon som jag också borde kolla lite på men jag struntar i det. Några veckor framöver är det detta som gäller:

- nationella prov i matte, 2 ggr
- svenska argumenterande tal som jag inte ens börjat på
- hemprov i naturkunskap som jag inte kommit så långt på
- teater redovisning
- spanska

Så vad jag har framför mig i ett par veckor är alltså.......plugg. Men vad som glädjer mig är att det är lov om bara 5 veckor. Längtar....

Jag köpte en tavla härom dagen som jag ska sätta upp i mitt rum. Den företäller Central Station i New York. Superfin!


Livskompetens....?

♦  Hej alla glada! Har ni haft en bra dag? Det har jag haft!

Idag var det inte en vanlig skoldag utan vi var i en kyrka och hade en temadag som kallades för "Livskompetens". Den handlade om hur man kan förebygga psykist ohälsa som lärarna sa, alltså att man inte ska må dåligt och vilja ta självmord. Jag vet att det låter lite knäppt att jag tyckte det var trevligt men det var faktiskt nyttigt och man lärde sig mycket! Dessutom slutade vi dagen med en massa lekar och fika, och det var superskoj och smaskens!!

Nu är jag precis nydushad och har varit och spelat golf nu på kvällen. Det gick inte så jättebra men det var kul ändå och skönt att få komma ut en stund.
Imorgon har vi nationella prov i engleska så jag ska ta och lägga mig nu..


Såhär ser jag ut när jag spelar golf....

mitt favorithus



Här är det dock vinter men på sommaren är det underbart! ♥

RSS 2.0