valborg

♦  Nu är allt färdigt och jag ska snart åka till Medina för att fira Valborg. Vi ska grilla, till Vilsta och titta på brasa och sedan gå på fest. Det ska blir riktigt roligt och jag hoppas att det blir lyckat!

Ha en trevlig Valborg! ♥

örhängen från lindex



Köpte dessa örhängen idag från lindex. Kostade 59.50 kr

hallonmangosmultron ♥

♦  Jag har haft en riktigt bra dag idag. Den började med politisk debatt i skolan då jag representerade Centerpartiet. Hela klassen tog det på allvar så det var faktist roligt. Jag brukar inte gilla politik så mycket annars...
Vi skulle också ha haft data-prov men det blev inställt för att läraren blev sen till lektionen så det var också bra.
På idrotten på eftermiddagen gjorde vi en massa roligt. Vi började med kull och stafetter och sen spelade vi basket. Mitt lag vann inte någon av våra matcher men det var roligt ändå!

Efter skolan åkte jag till min farmor och farfar och pratade med dom en stund. Jag fick supergoda toasts med någon god räkröra i och hallon, mango och smultron kompott. Mums var det!! Fick mig att längta till sommaren lite mer ♥


Önskar att...

♦  Jaa, jag önskar mycket just nu. Vi har debatt och dataprov imorgon och jag önskar att vi inte hade det... Har pluggat ganska mycket nu på eftermiddagen så jag hoppas det kommer gå bra. Känner mig ganska säker. Jag hade även nationella prov i engelska idag och det gick sådär, hade kunnat gå bättre. Menmen....

Önskar att det var varmare ute så att man kunde ha klänning utan strumpbyxor! Önskar att man kunde ha sandaler på sig och att man kunde bada i sjön! Önskar helt enkelt att det var sommar!!


Pic: google

SVAMPBOB


Nyinköpt



♦  Dessa snyggingar köpte jag idag! Artemis och jag var inne på BikBok för hon ville ha något nytt till Valborg och då hittade jag dessa fina ringar. De kostade 49 kr styck men det var 50 % rea så jag fick båda två för 49 kr :D
Ett riktigt kap!

Actualización de mala.....

♦  Dålig uppdatering har det varit ett tag men nu ska det ändras på!

Idag har varit en härlig dag. Har inte gjort något speciellt men det var just det som var bra! Vi hade 3 timmar svenska men jag och Ida satt och sökte på en massa roliga Facebook-grupper så det gjorde det hela lite roligare! En svinrolig grupp var "Varför ha pojkvän när man kan ha häst?" Hahahahaha :D

Annars har det inte hänt något särsklit... Vi var ett gäng som köpte glass på lunchrasten och satte oss i solen och åt den. Det var riktigt gott! Jag tog en Sandwich!





Tänkte också visa linnet jag köpte i Stockholm när jag var där förra veckan, så här är den!
Kostade endast 50 kr


Ken Lee


Min farmor är den bästa!! ♥ ♥


Gammal bild på mig och farmor ♥


Gummy bear

Denna låt sjunger min bror på jämt! Men den är lite rolig på spanska :P




Glömminge

♦  Jag är himla klantig... Idag tänkte jag att jag skulle ladda upp bilderna från min kamera men när jag kollade i min väska efter sladden så fanns den inte där den brukar vara. Så jag drar slutsatsen att jag har glömt den hos pappa, suck. Inte nog med det! Jag hade tänkt att jag skulle ha på mig en kjol imorgon som jag trodde att jag hade här hos mamma. Men icke sa nicke, den har jag också glömt hos pappa! Klantig eller vad!?!?
Men som tur är så finns ju H&M på nätet så jag kan visa de fina grejor jag köpte i Stockholm ändå :D

Så här kommer dom!


Vita skor är alltid bra att ha! Och snyggt är det också!



Spetslinnet som jag köpte fanns inte på hemsidan så det lägger jag ut så fort jag kan...


Kaffe, drömmar och... Plugg?!

Så trött som jag är nu har jag inte vart på ett bra tag. Dricker pulverkaffe och pluggar. Men drömmer hela tiden i väg till varmare platser med klänningar, paraplydrinkar på en bar, och vackra solnedgångar. Drömmer om sista kvällen i Grekland med M9A. Den va så jävla klockren att de finns inte ord som kan beskriva hur kul vi hade!

Men de va inte jag skulle säga, försöker stå ut så mycket som möjligt med skolarbetet för tillfället. Längtar så fruktansvärt mycket till sommarlovet så de är inte klokt! Men jag härdar ut. Aa eller försöker iaf. Kommer bli en lång natt, så de är lika bra jag sätter igång. 
 Peace lovers♥


Grekland -09

Louise <3 Klänningar


Svart: H&M Blommig: H&M Maximönstrad: Ellos Kakigrön: Ellos

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Men jag har blivit helt kär i långklänningar! De är så himla snyggt! Till lågskor och parypumps, jeansjacka och kavaj. Äger redan en som är från H&M förra året. 
Är väldigt sugen på den svarta och den blommiga. Den är dock ingen långklänning men så fin ändå! Så skönt att bara strosa runt i i sommar, med mina vita converse och mörka eller ljusa jeansjacka till ;) 
Ska nog klicka hem dom redan nu ;) 


Vill du bli min vän?


Den här färgen är grymt snygg! Funderar på att önska mig dom när jag fyller... :)


freeestylaaa....



...."roka moka fon"

Stockholm

♦  Dagen har spenderats i Stockholm tillsammans med pappa och Ulrika. Vi gick runt i stan och gick in på tusentals H&M-butiker men jag hittade ändå inte det jag var ute efter, tre jättefina ringar...
Jag hittade däremot ett jättefint spetslinne, ett par örhängen och vita skor, allt från H&M. Känns lite komiskt att jag bara köpte därifrån eftersom H&M finns hemma också men vad gör man? Ni får se bilder på grejorna imorgon för jag har inte hunnit ladda över dom från kameran till datorn :)

Ha en trevlig lördagskväll ♥


Recept

♦  Cheesecaken som jag bakade är nu uppäten. Den var väldigt god och de olika ingredienserna var väldigt goda tillsammans. Dessutom var den superenkel att göra så jag tänkte dela med mig av receptet.
Så här har ni den!

Snabb cheesecake 4 portioner

300 g Kesella Jordgubb & Lime
1 dl grädde
6 digestivekex
3 dl blandade bär

1. Vispa grädden och blanda den med kesellan.
2. Smula sönder digestivekexen och fördela dem jämnt i 4 portionsformar.
3. Häll upp smeten i formarna och toppa med bär.

Man behöver inte frysa cheesecaken utan man kan äta den direkt som den är.


Såhär blev den när jag gjorde den. Supergott!!

Cheesecake

♦  Har nyss bakat cheesecake som ska mumsas på ikväll :D Har inte smakat än för vi ska få besök ikväll och ska äta den då... Tänkte att jag skulle lägga ut bild och recept på det lite senare när jag smakat den och vet om den kan rekomenderas.

Imorse när jag vaknade så låg jag och snoozade en stund och skulle sen gå på toa. Jag gick ut ur mitt rum och det första jag ser när jag kollar ut genom fönstret är SNÖ!! Hemsk syn!! Som tur var blev det bättre väder, till och med lite soligt under dagen och då blev jag gladare.
Imorgon blir det shopping i Stockholm med pappa och Ulrika. Det ska bli skoj! Är ute efter en hatt och ett par skor. Vi får se vad jag hittar :)


Inget mer av det här!!


Mer av det här!!!


"Jag får nästan ont i magen för att det är så fint"

♦  Ikväll tog jag, Louise och Artemis en mysig kvällspromenad. Vi skulle ha gått en ganska lång promenad men det slutade med att vi gick till Vilsta och satte oss och pratade på bryggan. Under kvällen lyckades jag ramla två gånger och rädda en groda från att bli överkörd. Inte illa!
Det var helt enkelt en väldigt mysig kväll med de två bästa tjejorna!! Älskar er ♥ ♥ ♥


Pic från Google

(Rubriken kommer från Artemis som sa det när vi satt på bryggan. Hoppas det inte gör nått att jag snodde den från dig...?)

KENT TILL ESKILSTUNA :D



Den 17 juli kommer denna bästa grupp till ESKILSTUNA :D:D
Ingen tvekan om att jag ska gå!!!

Från H&M





♦  Dessa två tröjor köpte jag på H&M förra veckan men har inte tänkt på att lägga ut dom förrän nu... 
Den grå kostar 79:50 och den rosa 99. Jag tyckte den gråa var lite söt med spets på axlarna och den rosa blir jättefin till shorts i sommar.


Vårfika i solen

♦  Idag gick jag med Artemis, Louise och Maria till Strömsholmen för att fika i solen. Köpte chokladmuffins och cola på McDonalds och gick därefter till Strömsholmen för att MOFFA!! :D Mysigt värre ♥ ♥










Haha, den bjuder jag på :P

Solig eftermiddag




♦  Spenderade eftermiddagen i solen på altanen med "Flickan som lekte med elden" i öronen. Det är en riktigt bra ljudbok som jag har laddat in på min ipod och inte kan sluta lyssna på. Det blev riktigt varmt i solen och jag njöt riktigt mycket!

Tyra Banks Show

♦  Sitter och kollar på Tyra Banks Show, haha. Hon startade programmet med att säga att en kändis har Twittrat om att han är kär i henne och att hon inte visste om de var på riktigt. Kändisen var Bow Wow och så satt dom och pratade om hur mycket han är kär i henne... Lite komiskt :P


"Smile with your eyes"

hot Hot HOT!

Foto:

Pysseldag med mor

♦  Shooho!

Känns som att jag inte uppdaterat på ett tag även fast det var igår.. (Men det räknas nästan inte för det va så lite)
Idag har mamma och jag haft en mysig pysseldag och jag fixade min jeansjacka som jag skulle göra om till en väst och ett par byxor som jag klippte av och gjorde till shorts. Jag blev riktigt nöjd faktiskt!
Här har ni resultaten:

Före


Efter


Före


Efter


Vad tycks? Jag tänkte att eftersom västen blir lite raggarstil så ska jag ha den till någon söt klänning eller linne så att man bryter det. Det blir skitsnyggt till sommaren :D

Nu är det dags för lite mat, idag blir det grillat och pommes. Mmmmm..... Första grillningen för i år!
Ha en bra lördagskväll!


L O V E


Gustavsvik

♦  Alla som inte varit i Gustavsvik i Örebro borde besöka stället någon gång i livet!! Det är svinroligt :D
Forsen är roligast. Vi åkte den mestadelen av tiden men dock inte utan sår och blåmärken... Men då känns det att man gjort något i alla fall.
Så ett tips: ÅK TILL GUSTAVSVIK!!! :D

Godnatt ♥

Gustavsvik



♦  Imorgon bär det av till Gustavsvik med Louise, Artemis och Malin!! Skoj ska det bli :D


Myskväll

♦  Kom nyss hem från en myskväll på First Class Coffeehouse med några fina tjejor, orkar inte räkna upp alla för det var ett par stycken, men ni vet vilka ni är! ♥
Vi hade väldigt trevligt och jag drack en ischailatte som var ganska spännande. Den smakade väldigt mycket jul så det passade kanske inte in nu när vi börjar på mot finare väder :D

Imorgon blir det Tuna Park med Medina, Artemis och Anna. Jag blev väldig sugen på att köpa ett par nya vårskor och tycker att jag kanske är värd det för jag köpte ingenting förra veckan. Och då menar jag verkligen INGENTING...
Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min braiga bok en stund innan ögonen stängs för dagen.

Godnatt ♥

Nu Kan Du Få Mig Så Lätt



Åå va jag vill ha sommar, och jag vill bada.. Men får väl nöja mig med gustavsvik på torsdag. Bättre än inget. Fortsätter drömma om långa nätter och lyssnar på denna låt.
http://www.youtube.com/watch?v=h2bVXorNRAY

Puss


Hejdå!

♦  Denna konversation ägde rum mellan mig och min farmor igår.

Jag: Farmor, vet du att varje gång vi pratar i telefonen och vi ska säga hejdå så säger du ALLTID hejdå sist. Även om du redan sagt hejdå innan mig.
Farmor: Jaha, det har jag inte tänkt på....
Jag: Så om jag skulle säga hejdå efter dig så skulle du säga hejdå igen och då säger jag hejdå igen och så fortsätter det.
Farmor: Hahahaha, jaa då kan vi säga hejdå i en halvtimma innan vi lägger på.
Jag: Hahaha jaa, vad kul!
Farmor: Jag ska tänka på det nästa gång vi pratar.

Idag ringde hon och när vi skulle säga hejdå så sa hon inte hejdå igen när vi redan sagt det in gång och då blev jag jätteförvånad och nästan väntade på att hon skulle säga hejdå igen. Sen började vi gapskratta när hon sa att hon kom ihåg det vi pratat om igår.. Min farmor är allt bra rolig!! :D ♥♥

It takes just a minute



Helt underbar dag, har vart ute hela dagen. Och jag kan ju säga att de syns i mitt ansikte. :D 
Ville bara säga Glad Påsk♥ 

VÅR!!!

♦  Underbara solsken! Den har lyst upp hela min dag!

Jag följde med farmor och farfar till deras land för att få lite frisk luft och för att pappa var i Stockholm hela dagen. Men jag är ju fortfarande sjuk så jag låg mest i solstolen och värmdes av solen. Farmor tog hand om mig och gav mig mat. Man går aldrig hem hungrig från farmor :)
Vi tog en promenad runt trädgården och gissa vad vi såg..? Årets första blommor och även två fjärilar! :D
Eller någon annan kanske redan har sett några blåsippor eller så? :)

På vägen hem stannade vi på Slagsta Glass och åt även årets första glass därifrån. När de skjutsat hem mig var jag supertrött och lade mig i soffan och skulle se om det var någon bra film på TV. Hittade "Benjamin Buttons otroliga liv". Handlar om en man som föds gammal och lever livet baklänges. Den var ganska bra faktist!

Men nu kommer lite bilder på de fina blommorna jag hittade :)

Ha det bra! ♥












Knoppar ur snön




Farmor och farfars hus


Den underbart snea bryggan :P


Långfredag

♦  Tjooho!

Idag känner jag mig lite bättre i halsen så jag åkte till min kära farmor för en påskmiddag :) Vi åkte dit vid 17-tiden och jag kom nyss hem. Det var väldigt trevligt men jag smittar fortfarande så jag höll mig på avstånd från alla...
Men maten var god och sällskapet trevligt så det gjorde inte så mycket.

Så glad påsk till er alla och hoppas att ni får en trevlig helg!


Pic från google

Surt!!!

♦  Jag har blivit sjuk igen.. Denna gång halsfluss :( Har döont i halsen och är jättesvullen så jag kan knappt svälja.. Känner att jag klgar lite mycket nu för tiden men det är inte med flit.

Men nu ska jag vila och försöka återhämta mig så gott det går så kanske jag kan bli frisk snart..

Ha det bra allihopa! ♥

LOV

God morgon, nu är det PÅSKLOV!!! I LOVE IT! Lov är nog det bästa jag vet av att gå i skolan, så himla underbart.
Vaknade dock lite för tidigt men men. De är ju så de är när man har en liten bäbis som inte vill sova,
men nu sover han och jag sitter och kollar Mamma Mia och äter en skål med allbern,mjölk och färska jordgubbar. Mums. I dag blir de att städa lite sen får vi främande av släkten i kväll eftersom mamma och bror har fyllt år. Sen kanske de blir att umgås med tjejerna. ;) Ha en superbra påsk!
peace out♥


RSS 2.0